Comentaris sobre el nº1 de NIU:

“He estat mirant amb deteniment la revista, llegint alguns dels seus articles, però sobretot delectant-me amb tants subtils detalls que la recorren de principi a fi. Veritablement ha estat el regal d’aquest dia. Té una energia molt especial, està embarassada de tot el nou, amb profundes arrels en un nivell de consciència elevat.
Em fa girar la mirada de nou cap a fer possible l’impossible, i és il·lusionant comprovar que ho heu aconseguit.”

Ana Artazcoz – Moltacte

“Ahora, más que nunca, un cambio de perspectiva es necesario. Más que informar, remover conciencias y pensar fuerte (y sentir fuerte). Desplazar, sacarnos de nuestro altar antropocentrista, afectar y dejarnos afectar. Y por supuesto, actuar de forma urgente. Por todo ello, proyectos como este son necesarios. y hay que celebrarlos. No está todo perdido. Tenemos la capacidad de conmover.”
Ernesto Collado – Bravanariz

“Tenim entre les nostres mans el primer número de la revista NIU, que parla sobre la coherència. Una revista feta amb el cor, sobre el sentir, el pensar i l´actuar, per contribuir a un canvi positiu, donant veu i visivilitat a persones i projectes del territori.”
La Divina – Espai creatiu (Albons)

“Avui, per fi, m´he pogut asseure i mirar NIU. M´agrada molt tant el grafisme i maquetació, els materials que heu escollit, com els continguts; com estan enfocats els temes i el projecte en sí. Felicitats! Sempre és difícil perseverar de la idea a l´acció i vosaltres ho heu aconseguit! Amb ganes de continuar veient el projecte evolucionar.”
Judith – Doskiwis  (Rupià)

“Hem devorat la revista, quina delicia, que cuidat està tot… estem molt orgullosos d´haver-hi participat. Moltes felicitats!”
Ecoturisme Empordà  (Llançà)

“¡Qué sorpresa! Hoy he recibido esta fantástica revista fruto de un precioso proyecto de Jorge Carrasco y Elena Salcedo & company. Sabía que sería bonita pero os felicito por esta maravilla. Se nota todo el amor puesto en este proyecto. Gran calidad y detalles mil. Con ganas de leerla y “escucharla”.”
Raquel (Cabrera de Mar)